Wie wij zijn

(Voor meer informatie over woongemeenschap Overhoop en de crowdfundingsactie, zie de speciale website www.leveninovervecht.nl/overhoop)

Wij zijn een netwerk van mensen in Overvecht die graag Jezus willen volgen. Wij geloven dat er een nieuwe wereld komt, waar vrede en gerechtigheid is. Maar hier en nu kun je al stukjes zien van de nieuwe, feestelijke, vredevolle, kleurrijke en alles-op-z’n-kop-zettende wereld die God belooft.

We komen uit verschillende kerkgenootschappen, allemaal met een andere stijl en traditie. In Overvecht zijn dat:

We geloven dat we uiteindelijk één kerk zijn, één familie van Jezus Christus met elkaar. En ook met de migranten in de wijk die vaak naar hun eigen, regionale kerken gaan. En met de mensen die lid zijn van kerkgenootschap elders in de stad, maar wel betrokken zijn bij Overvecht.

Over deze site

De site is opgezet door een groepje jonge mensen die in 2006 besloten om voor de wijk te gaan bidden en open activiteiten te organiseren. Daaruit is onder andere de buurtkerk ontstaan, maar ook Woongemeenschap Overhoop aan de Camera Obscuradreef, een knooppunt waar veel mensen elkaar tegenkomen.

Dit zijn allemaal groepjes en netwerken die elkaar overlappen. Deze site is ervoor bedoeld om elkaar op de hoogte te houden van activiteiten. Uiteindelijk bepaalt de webmaster of een bericht bij het doel van de website past! Hij is te bereiken via aanmelden[apestaartje]leveninovervecht[punt]nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf + = dertien